Wie wij zijn?

Wij zijn Expoints, feedback- en feedforward specialist, aangenaam kennis te maken! We zijn graag jouw sparring partner bij de optimale inzet van feedback.

Ons vertrekpunt

Hoe is Expoints ontstaan?
Lees waar we in geloven en wat onze focus is.

Benieuwd hoe wij het zien?

Klik maar door

Ons team

Enthousiaste professionals, pragmatisch en oprecht plus een professioneel netwerk waaruit we externe experts kunnen inzetten.

Een bewust compacte organisatie en dito klantenkring. We zijn jouw sparring partner; proactief, snel en flexibel, maatwerk staat centraal.

Bekijk ons team

Onze partners

We werken nauw samen met diverse kennispartners die, net als wij, geloven in de kracht van feedback. Ook zij kenmerken zich als enthousiast, pragmatisch en klantgericht. Ons gezamenlijk doel is om, vanuit de perceptie van onze opdrachtgevers, te komen tot een excellente dienstverlening!

Bekijk onze partners

Feedback van opdrachtgevers

Wij vragen onze opdrachtgevers met enige regelmaat om feedback.
Tegen iedereen die het maar wil horen, vertellen we hoe belangrijk het is om in continue dialoog met je klanten te staan. Feedback is immers van onschatbare waarde om je dienstverlening gericht te kunnen verbeteren. Zelf moeten we dan natuurlijk wel het goede voorbeeld geven en de daad bij het woord voegen…
Dit jaar hebben we onze opdrachtgevers op ludieke wijze meegenomen op een “trip down memory lane”, een reis door de tijd.

Bekijk hier de resultaten.

Certificeringen

Met onze ISO certificering kunnen we onze deskundigheid aantonen met betrekking tot onze product- en dienstverlening.

Hier kun je lezen welke certificeringen we hebben en waar ze voor staan.

Certificeringen Expoints