Slimme add-ons

We leggen de focus op het slim combineren van feedback uit alle denkbare contactkanalen. Deze feedback brengen we samen binnen ons dashboard, maar maken we ook daar toegankelijk waar het voor jou van meerwaarde is. Hiervoor maken we gebruik van diverse add-ons.

Reviews

Reviews helpen bij je online vindbaarheid en dragen bij aan positieve beeldvorming rondom je merk.

We bieden je een integrale aanpak, waarmee we reviews vragen via de reguliere feedbackstromen. Dit doen we door jouw klant, na het afronden van het feedbackproces, te vragen om een review te schrijven. Deze reviews tonen we, als ze voldoen aan onze richtlijnen, op jouw website.

Daarnaast vullen we er onze eigen Expoints reviewsite mee (www.klantenthousiasme.nl). Zo voeden we Google, die de beschikbaarheid van reviews vertaalt in een Google-rating (gele sterren) en een betere vindbaarheid! Meer weten?

Klik hier om te kijken wat het voor jouw organisatie kan doen.

Slimme (partner)koppelingen

We bieden diverse koppelingen met externe platformen, zoals: LivePerson, Usabilla, FeedbackCompany, Salesforce, Blueconic, Tracebuzz, OBI4Wan, Advieskeuze, Tableau e.a. Beschikken we nog niet over een koppeling die voor jou zeer wenselijk is? Dan kijken we graag naar mogelijkheden om ook die samen te realiseren!

We bieden bovendien de inzet van REST API koppelingen aan, als ook de inzet van geautomatiseerde text mining (i.s.m. met Underlined).

Neem eens een kijkje bij onze partners.