Slimme add-ons

We leggen de focus op het slim combineren van feedback uit alle denkbare contactkanalen binnen ons dashboard. Echter, we zorgen er tevens voor dat je feedback ook op andere plekken maximaal tot zijn recht komt. Hiervoor maken we gebruik van diverse add-ons.

Reviews

Reviews helpen bij je online vindbaarheid en dragen bij aan positieve beeldvorming rondom je merk.

We bieden je een integrale aanpak, waarmee we reviews vragen via de reguliere feedbackstromen. Dit doen we door jouw klant, na het afronden van het feedbackproces, te vragen om een review te schrijven. Deze reviews tonen we, als ze voldoen aan onze richtlijnen, op jouw website.

Daarnaast vullen we er onze eigen Expoints reviewsite mee (www.klantenthousiasme.nl). Zo voeden we Google, die de beschikbaarheid van reviews vertaalt in een Google-rating (gele sterren) en een betere vindbaarheid! Meer weten?

Klik hier om te kijken wat het voor jouw organisatie kan doen.

Pushrapportages & Narrow Casting

Om feedback nog beter onder de aandacht te brengen, kan je aanvullend kiezen voor de inzet van Push-rapportages en Narrow Casting. Met Narrow Casting kan je op interne beeldschermen de actuele feedback tonen. Push-rapportages worden met een vaste periodiek samengesteld en automatisch per mail verstuurd naar relevante personen binnen (of buiten) je organisatie.

Ook handmatige rapportages behoren tot de mogelijkheid: hoog over, of voorzien van nadere analyses en adviezen. Optioneel kunnen we je resultaten, met behulp van infographics, vatten in unieke beelden.

Slimme (partner)koppelingen

We bieden je diverse API-koppelingen met externe platformen, bijvoorbeeld gericht op AI & Analytics, CRM & Customer Life Cycle Management, Chat & Socials, maar ook Panels & Reviews. Dit om ervoor te zorgen dat je altijd kan beschikken over de juiste informatie op de juiste plek.

Beschikken we nog niet over een koppeling die voor jou zeer wenselijk is? Dan kijken we graag naar mogelijkheden om ook die samen te realiseren!

Neem eens een kijkje bij onze partners.