Ons vertrekpunt

Zo zien wij het!

Onze start

Op 14 januari 2011 gingen we van start, twee man sterk vanuit een zolderkamer(tje). Met een rugzak vol ambitie en ervaring en onder de arm een prachtig feedbackplatform, ontwikkeld samen met technisch partner DataLeaf. Jaar na jaar groeide ons platform, het aantal opdrachtgevers en ook ons fijne team.

Eind 2023 zijn we gefuseerd met DataLeaf en vormen we, 80 collega’s sterk, de SaaS2 Group. Met alle disciplines onder een dak zijn we, als nooit tevoren, in staat om een versnelling aan te brengen in onze groei. Groei jij met ons mee?

Ons geloof

“Enthusiasm is contagious. Be a carrier”  S. Rabin

Wij geloven rotsvast in “enthousiasme”. Immers, enthousiasme is besmettelijk. Laat dus je eigen enthousiasme spreken, stimuleer het onder collega’s en breng het over op klanten.

Feedback biedt je hierbij een spiegel en een inspiratiebron.

Onze focus

We bieden je een “full service” oplossing, waarmee we je optimaal ontzorgen. Niet alleen bij inrichting en gebruik, maar ook voor draagvlak en daadwerkelijk verbeteren zijn we je sparring partner. Maatwerk is onze standaard.

We gaan voor één integraal klantbeeld! Feedback via alle mogelijke kanalen brengen we samen in één praktisch bruikbaar dashboard.

Feedback is voor ons nadrukkelijk geen doel op zich, het vormt een startpunt.