Ruby-Ann neemt afscheid

Geplaatst op 7 juli 2022

We zetten Ruby-Ann Malcontent graag in het zonnetje!

 

Ruby-Ann Malcontent is deze maand 6 jaar en 6 maanden in dienst bij Expoints.

 

We willen haar graag in het zonnetje zetten want ze gaat Expoints verlaten. We praten met Ruby-Ann over haar keuzes, het verleden en natuurlijk de toekomst.

Hoe het allemaal begon

Ruby-Ann werkte bij Carglass samen met Marcel Rosbergen (tevens haar echtgenoot) en Martijn Driessen. Ze voelde in die periode dat ze meer uitdaging nodig had en wilde graag iets anders gaan doen.

Toen Marcel en Martijn samen de ideeën vormde over de start van Expoints keek ze vanaf de zijlijn mee. Ze had er nooit aan gedacht om in het bedrijf van haar man te werken, ze wilde namelijk helemaal niet ‘de vrouw van’ zijn.

Hoe is dat om te werken in het bedrijf van je man?

“Gelukkig hebben Marcel en ik een goede lijn gevonden tussen werk en privé. We praten thuis niet veel over Expoints.” Thuis zijn hun twee dochters het belangrijkste. Werk en privé kun je ook bij een eigen bedrijf goed van elkaar scheiden.

Hoe zie je dat voor je, nu je Expoints gaat verlaten?

De balans tussen werk en privé is altijd lastig. Zeker als je allebei in hetzelfde bedrijf werkt. Ik ga me nu volledige focussen op thuis en ons gezin. Marcel krijgt hierdoor meer ruimte om nog meer energie te steken in Expoints.

Is dat ook de reden dat je gaat stoppen met werken bij Expoints?

“Ik wil vooral rust creëren voor het gezin. Daarnaast ben ik benieuwd om de wereld te ontdekken buiten Expoints. Ik zie mezelf niet stilzitten de hele dag. Ik wil wel weer wat gaan doen maar het mag vanzelf naar me toe komen wat dat dan is. Afgelopen jaren heb ik veel trainingen gevolgd op het gebied van spiritualiteit. Daar wil ik me verder in gaan verdiepen.”

Welke leerlessen die je hebt opgedaan wil je met ons delen?

“We zijn bij Expoints zo dienstverlenend ingesteld, en daar worden we ook voor geroemd, dat we al snel in de waan van de dag worden opgeslokt. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om zelf de regie in handen te houden. Wees de baas over jouw dag, anders wordt de dag de baas over jou. Laat je niet beïnvloeden door wat je denkt NU te moeten doen.”

Wat wil je graag nog meegeven aan Expoints en je collega’s?

Ondanks alle verschillende persoonlijkheden hebben we een mooie flow en energie weten te bereiken. Daar is Ruby-Ann trots op: “We hebben het als team fijn en het voelt als thuis. Soms mogen we nog iets meer kwetsbaar en open zijn tegen elkaar. Niet alleen maar de zakelijke feedback uiten, maar ook als persoon. Dat draagt bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf, en van jezelf.”

Als laatste geeft ze nog een mooi inzicht mee waar we ons in kunnen vinden:
“Beken kleur, wees wie je bent, dan stralen je ogen.”

Bedankt!

Wij wensen Ruby-Ann veel geluk toe in alle nieuwe uitdagingen die zij vast en zeker naar zich toe zal trekken in de toekomst.
Ook willen we haar bedanken voor de fijne samenwerking, de vrolijke aanstekelijke lach, het moederlijke gevoel over haar collega’s en altijd het positieve inzien in situaties.
We gaan je missen!