Wie is Sören?

Geplaatst op 18 juli 2022

Wie zijn de collega’s van Expoints?

 

Onze nieuwste collega is sinds 7 juni onderdeel van ons team en gaat aan de slag als Experience manager. Op deze manier laten we je graag kennismaken.

Wat kunnen we vertellen over Sören?
Sören Ottenhof is 23 jaar en woont samen met zijn vriendin in Heeswijk-Dinther.
Hij heeft een studie HBO-ICT & Technology gevolgd met een tussentijdse minor Ondernemerschap om zijn kennis en kunde richting die hoek wat meer te verbreden. “Vooral de minor triggerde mij om op zoek te gaan naar een ondernemende functie met veel diversiteit en doorgroeimogelijkheden.”
Nou dan ben je bij Expoints aan het goede adres!

Sören is een ondernemend type en ook erg nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid ontwikkelde al vroeg en uitte zich bij het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van brommers. Toen hij 15 jaar was begon hij met zijn eerste verroeste brommer en heeft deze helemaal opgeknapt en opgevoerd. Hij wilde leren hoe het werkt en bezig zijn met techniek. Deze hobby heeft zich uitgebreid met vele uren sleutelen aan brommers en ondertussen ook aan auto’s. Niet alleen mechanisch wil hij sleutelen, het moet er ook gaaf uit zien; geblindeerde ramen, strakke velgen, noem maar op.

Omdat hij zo thuis is in de techniek weet zijn omgeving hem wel te vinden, problemen met de computer, elektronica rondom huis. Als het kapot is, wil hij er zich wel aan wagen.

 

Wat een leuke hobby! Heb je nog meer hobby’s?
“Ik heb erg groene vingers en ben veel bezig met planten de laatste tijd. Mijn woonkamer staat vol met kamerplanten, het geeft mij rust om hier mee bezig te zijn.”
Hij geeft dus de nodige liefde en aandacht aan zijn planten en vind het dan ook lastig om aan te zien wanneer hij ergens komt waar de planten halfdood hangen.

Daarnaast kun je hem en zijn vriendin vaak samen vinden in de keuken, bij het koken van een lekker Italiaans gerecht. Ze vinden samen koken gezellig en houden ook wel van experimenteren met gerechten. Toch vallen ze vaak terug op de Italiaanse keuken en het zelf maken van pizza is favoriet. Hij ziet zichzelf ooit wel in een huis met tuin staan, pizza te bakken in een échte steenoven.

 

Heb je nog doelen voor jezelf?
“Nou dat huis kopen met mijn vriendin, met een tuintje erbij. Dat is het eerstvolgende doel wat ik graag wil behalen. Verder zou ik heel graag met pensioen gaan als ik 50 ben. Ik hoop de kansen te zien en pakken om dat voor elkaar te kunnen krijgen.”

 

Een weetje over Sören, die niet iedereen weet?
“Ik ben ook vaak met mijn vrienden op een festival te vinden. Altijd super gezellig en lekker samen genieten van de muziek. In tegenstelling tot wat anderen vaak van mij verwachten hou ik wel wat meer van de hardere stijlen. Wat voor anderen vaak als gedreun klinkt, klinkt voor mij als muziek in de oren! 😉

 

Wij wensen je een fijne tijd toe bij Expoints, Sören!
“Ik heb al een warm ontvangst gehad en voel me erg welkom in het team! Ik kijk al uit naar alle komende uitdagingen!”