Wie is Bente?

Geplaatst op 18 juli 2022

Wie zijn de collega’s van Expoints?

 

Vandaag stelt onze collega Bente zich aan jullie voor.

Bente is 23 jaar en woont in Helmond, deze zomer gaat ze samen met haar vriend en twee katten verhuizen naar hun eerste koopwoning in Helmond. Ze heeft een Secretaresse opleiding bij Schoevers afgerond en nadat ze een tijd als doktersassistente heeft gewerkt is Bente in november 2019 bij Expoints komen werken om het Service Team te versterken.

 

Wat zijn je werkzaamheden binnen Expoints?
”Mijn werkzaamheden zijn heel divers, mijn dag is elke keer weer anders! Binnen het Service Team hebben we natuurlijk de service gerichte taken, zoals het beantwoorden van klantvragen, het afhandelen van de mailboxen en het versturen van de databestanden, maar ik ondersteun ook mijn operationele collega’s met hun werkzaamheden.
Zo ben ik vaak een rapportage aan het maken, bouw ik een vragenlijst of e-mailuitnodiging in, of maak ik een grote open feedback analyse voor onze klanten.

Daarnaast hebben we binnen Expoints specialistenteams, waarmee zodat iedereen de ruimte heeft om te doen waar hij of zij goed in is.
Ik zit in het Experience team, daar organiseer ik samen met collega’s leuke (sportieve)activiteiten en borrels. Ook ben ik te vinden in team Externe communicatie waar ik o.a. de LinkedIn en de website van Expoints bijhoudt.”

 

Waar ben ik het meeste trots op?
“Dat ik op een vrij jonge leeftijd een goede baan heb kunnen vinden waar ik het zo naar mijn zin heb. Veel van mijn leeftijdsgenoten waren destijds nog aan het studeren of met hele andere dingen bezig. Ik ben blij dat ik bij Expoints ben komen werken en hier veel ervaring op heb mogen doen!”

 

Wist je dat?
Bente naast haar baan nog bezig is met een studie?
“Dat klopt! In de avond uren ben ik vaak bezig met mijn studie. In de corona tijd heb ik besloten om mij aan te melden voor een studie tot Hormoontherapeute. Heel interessant, ik leer hier alles over de hormoonprocessen in het lichaam, de juiste voeding en de juiste levensstijl. Ik hoop hier later andere mensen mee te kunnen helpen.”