We are hiring

Geplaatst op 15 oktober 2020

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Operationeel Experience Manager.

Lees de vacature hieronder of via deze link.

Denk jij: “Hé, dit gaat over mij!”? Neem dan snel contact met ons op!

Operationeel Experience Manager

(40 uur)

Wie zijn wij?
Wij zijn Expoints, aangenaam!
Met ons feedbackplatform (en natuurlijk onze kennis en kunde 😉) ondersteunen we aansprekende organisaties op het vlak van klantgerichtheid. We ontwikkelen en implementeren samen feedbackprocessen, maar daar blijft het niet bij. We ondersteunen onze opdrachtgevers tevens bij het vertalen van feedback in concrete verbeteringen en helpen deze verbeteringen structureel te verankeren.

Ons team is bewust compact (je hebt straks 20 collega’s), immers een persoonlijke aanpak en daarmee maatwerk staat bij ons centraal! Tot onze opdrachtgevers behoren organisaties als ANWB, a.s.r., Bol.com, Eneco, KPN, Van Lanschot, Nationale-Nederlanden en SNS Bank. Verdere groei willen we graag samen met jou realiseren.

Wat ga je doen?
We bieden een uitdagende functie waarin je, na het doorlopen van ons interne trainingsprogramma, verantwoordelijk bent voor de operationele invulling van ons werkgebied. Hierin werk je nauw samen met de project-/accountmanager.
Als Operationeel Experience Manager ben jij dé specialist waar zowel je collega’s als onze opdrachtgevers op kunnen bouwen. Je kent de ins- en outs van ons platform, deze kennis en kunde zet je proactief in om verbeterinitiatieven te signaleren en te implementeren. Je bent onderdeel van diverse interne projectgroepen en/of specialistenteams. Welke dit zijn, is afhankelijk van waar jij goed in bent en energie van krijgt. Dit onderzoeken we graag samen met jou. Ook ben je in staat om op te treden als sparringpartner op het gebied van klant- en medewerkerfeedback.

Je gaat aan de slag in een dynamische werkomgeving, waarbinnen we je in staat stellen om in grote vrijheid te opereren. Onze propositie is nog jong en ontwikkelt zich in een sneltreinvaart. Binnen het team wordt jouw creativiteit dan ook door iedereen aangemoedigd!

 

Wat zoeken we?
Een enthousiaste, spontane collega die zich in de volgende omschrijving herkent:

  • Je hebt enkele jaren werkervaring en bent nu toe aan de volgende stap in je loopbaan.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: co-creërend, enthousiast, pragmatisch en oprecht.
  • Je hebt een onderzoekende houding en leert snel. Je vindt het leuk om ergens helemaal in te duiken.
  • Je bent (opbouwend) kritisch om zo tot het optimale resultaat te komen.
  • Je hebt een sterk reflectievermogen; je bent gericht op (persoonlijke) groei en weet waar jouw talenten liggen.
  • Affiniteit met technische systemen is een pré.

 

Wat bieden we je?
Wij bieden je een dynamische werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven en veel vrijheid bij de invulling van je werk en je werkdagen. Dit in combinatie met goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en fraaie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige kilometervergoeding, na doorlopen van ons interne trainingsprogramma een collectieve zorgverzekering, pensioensregeling en 30 vakantiedagen. Daarnaast, en minstens zo belangrijk, je werkt in een hecht team dat naast passie voor ons werkveld ook plezier haalt uit zinderende teamdagen, een gezellig hapje eten en diverse andere uitjes (van BBQ op ons dakterras tot escaperoom in hartje Eindhoven). Vrijdagmiddag proosten natuurlijk samen op een geslaagde week.

 

Is jouw interesse gewekt?
Wij kunnen ons niet voorstellen van niet! Stuur dus snel je motivatiebrief en cv naar solliciteren@expoints.nl, we maken graag kennis met je!