We are hiring

Geplaatst op 11 november 2020

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Lees de vacature hieronder, of bekijk ‘m via deze link:

Denk jij: “Hé, dit gaat over mij!”? Neem dan snel contact met ons op!

Accountmanager bij Expoints (40 uur)

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Expoints, aangenaam!

Met ons feedbackplatform (en natuurlijk onze kennis en kunde) ondersteunen we aansprekende organisaties op het vlak van klantgerichtheid. We ontwikkelen en implementeren samen feedbackprocessen, maar daar blijft het niet bij.

We ondersteunen onze opdrachtgevers tevens bij het verankeren van feedback in de organisatie.

Ons team is bewust compact (je hebt straks 21 collega’s), immers een persoonlijke aanpak en daarmee maatwerk staat bij ons centraal! Tot onze opdrachtgevers behoren organisaties als ANWB, a.s.r., Bol.com, Eneco, Gemeente den Haag, KPN, Nationale-Nederlanden, Remeha en SNS Bank. Verdere groei willen we graag samen met jou realiseren.

 

Wat ga je doen?

 

Je gaat als accountmanager (Commercieel Experience Manager) binnen zeer uiteenlopende organisaties de interesse voor klantgerichtheid aanwakkeren  en inbedden. Bij de opdrachtgevers in jouw portefeuille ken jij alle voor ons belangrijke personen en zij kennen jou. Je bent geïnteresseerd in wat er speelt in de organisatie. Je luistert naar welke vragen en behoeftes er zijn en adviseert en denkt mee. Daarnaast ben je een ware bruggenbouwer en met deze kwaliteit zorg je voor de juiste oplossing bij het vraagstuk van onze opdrachtgevers. In samenwerking met je collega’s coördineer jij de opdracht die er ligt en zorgt ervoor dat dit succesvol wordt gerealiseerd.

Met gemak en proactief introduceer je jezelf, collega’s of ons netwerk bij je contactpersonen en ook bij andere afdelingen. Op deze manier veranker je onze dienstverlening nog verder, maar bovenal lever je een bijdrage in het vergroten van klantgerichtheid in hun organisatie. Jij ziet erop toe dat er een goede relatie is, contactpersonen enthousiast over ons zijn en de samenwerking waar mogelijk wordt versterkt en uitgebreid.

Om een goede gesprekspartner en adviseur te zijn voor jouw opdrachtgevers ben je altijd goed op de hoogte van de (nieuwste) mogelijkheden die we binnen Expoints bieden qua platform en dienstverlening, maar ook wat de trends in ons werkveld zijn. Onze visie hierover heb je paraat en draag je gepassioneerd uit. Je goed ontwikkelde conceptuele denkvermogen komt hierbij uitstekend van pas. Wij willen immers gezien worden als sparringpartner en expert in ons werkveld.

 

Wat zoeken we?

 

Een enthousiaste, spontane collega die zich in de volgende omschrijving herkent:

  •  Je hebt al enkele jaren aantoonbaar relevante werkervaring op het gebied van accountmanagement (+/- 3 jaar).
  •  Je herkent jezelf in onze kernwaarden: co-creërend, enthousiast, pragmatisch en oprecht.
  •  Je hebt een sterk organisatievermogen en weet anderen hierin mee te nemen.
  •  Je haalt er energie uit om projectmatig te werken en bruggen te bouwen met opdrachtgevers en collega’s.
  •  Je bent (opbouwend) kritisch om zo tot het optimale resultaat te komen.
  •  Ervaring in feedback en/of klantgerichtheid is een pré.

 

Wat bieden we je?

 

Wij bieden je een dynamische werkomgeving waarbij je veel vrijheid krijgt bij de invulling van je werk en je werkdagen en je werklocatie (thuis of in Eindhoven). Dit in combinatie met een marktconform salaris en secundaire  arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, pensioensregeling, auto van de zaak en 30 vakantiedagen. Daarnaast, en minstens zo belangrijk, je werkt in een hecht team dat naast passie voor ons werkveld ook veel waarde hecht aan zinderende teamdagen, een (online) vrijdagborrel, gezellig hapje eten en diverse andere uitjes (van BBQ op ons dakterras tot escaperoom in hartje Eindhoven). We zijn benieuwd wat jij inbrengt!

 

 

Is jouw interesse gewekt?

 

Wij kunnen ons niet voorstellen van niet! Laat ons daarom weten waarom jij onze nieuwe collega zou moeten zijn, aangevuld met je cv. Stuur dit naar solliciteer@expoints.nl, we maken graag kennis met je!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.