Eindejaarsbericht: Op afstand naar elkaar toegegroeid

Geplaatst op 24 december 2020

Het einde van het jaar is in zicht, 2021 nadert en daarmee hopelijk ook weer een periode zonder vervelende restricties. Want wat hebben we met z’n allen een bewogen jaar achter de rug. Een jaar waarin we hoogte-, maar zeker ook dieptepunten hebben meegemaakt. Een jaar waarin we fysiek nog nooit zo ver van elkaar waren verwijderd, maar waarin we toch meer naar elkaar zijn toegegroeid.

De gevolgen van de pandemie kwamen begin dit jaar keihard bij ons binnen. We verloren een collega aan het virus. Onze Guus. We hebben dit plotselinge verlies op afstand van elkaar moeten verwerken. Rouwen in een pandemie, als team, hoe doe je dat? Een gemis dat nog steeds aanwezig is en waar we regelmatig bij stil staan, recent nog door tijdens de “digitale” kerstborrel allemaal een kaarsje aan te steken. Jullie overweldigende steun en medeleven heeft ons allen heel veel goed gedaan en onderstreept voor ons de fijne relatie. Nogmaals bedankt daarvoor!

Naast de pandemie, het thuiswerken en het rouwen was er gelukkig ook een lichtpuntje. In een tijd waarin ook veel organisaties het economisch moeilijk hebben, en iedereen zijn adem inhoudt; “(hoe) komen we hier doorheen?’’, heeft Expoints wederom een grote groei doorgemaakt. We zagen onderstreept dat we gelukkig ontzettend veerkrachtig zijn, als team en organisatie. Mede dankzij jullie vertrouwen hebben we ons team kunnen versterken met maar liefst 5 nieuwe collega’s. Een aantal daarvan is inmiddels al aan de slag en enkele anderen starten de komende 2 maanden.

2021 gaat nieuwe uitdagingen bieden, ongetwijfeld. Maar het wordt ook een jaar waarin we elkaar, los van de efficiënte digitale contacten, hopelijk ook weer persoonlijk gaan ontmoeten. Wij kijken er naar uit en gaan met een gezonde dosis enthousiasme gemotiveerd het nieuwe jaar in. Geniet de laatste weken nog, al is het in beperkte kring, van de feestdagen en laten we in gedachten het glas heffen op weer een positieve en vruchtbare samenwerking in het nieuwe jaar!

Namens het gehele Expoints team,

Hele fijne feestdagen gewenst en tot volgend jaar!